ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ / ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
ΕΘΝ.Ο.Α. και Kouros ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν το μεγαλύτερο περιστέρι ειρήνης στον κόσμο!

Συμμετέχουμε ως χορηγοί στην Ημέρα Ολυμπιακής Παιδείας

Μία γιγαντιαία κατασκευή με διαστάσεις 30x100m που δημιουργήθηκε με επίπονη εργασία 10 ημερών θα καλύψει τον αγωνιστικό χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου, στις 11 Απριλίου 2014, για τον σχηματισμό από μαθητές και μαθήτριες σχολείων από ολόκληρη την Ελλάδα, ενός λευκού περιστεριού της ειρήνης από λευκά χάρτινα καραβάκια. 

Θα αποτελέσει το υπόβαθρο για τη δημιουργία αυτού του πελώριου περιστεριού που θα συμπεριληφθεί, ύστερα από κρίση ειδικής επιτροπής, στα ρεκόρ Γκίνες. 

Η κατασκευή αποτελεί δημιουργία και ταυτόχρονα ευγενική χορηγία προς την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.) της Kouros και βοηθάει τα μέγιστα στη σημαντική προσπάθεια που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. 

«Η εταιρεία μας μετέχει με χαρά για προσφορά συνολικά σε τέτοιες προσπάθειες, πόσο μάλλον τώρα που έχουμε να κάνουμε αποκλειστικά με παιδιά σε έναν τόσο ιστορικό χώρο όπως το Καλλιμάρμαρο. Έχουμε ενεργό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση, δεν μας αφήνουν αδιάφορους τέτοιες προσπάθειες κι έτσι όποτε μας δίνεται η ευκαιρία βάζουμε και εμείς, εθελοντικά, το λιθαράκι μας. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με πράξεις και στο μέλλον» αναφέρει σχετικά ο κ. Γιάννης Τσεπέρκας, διευθύνων σύμβουλος της Kouros.

Για την προσφορά της εταιρείας μας, ο Πρόεδρος της ΕΘΝ.Ο.Α. κ.Ισίδωρος Κούβελος τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία ΚOUROS ΑΕ για την ευγενική προσφορά της που βοηθάει τα μέγιστα στο να γραφτεί ιστορία στο Παναθηναϊκό Στάδιο με τη δημιουργία του μεγαλύτερου χάρτινου λευκού περιστεριού ειρήνης στον κόσμο, το οποίο θα έχει περίοπτη θέση στα ρεκόρ Γκίνες. Πέρα, όμως, από αυτό, με την προσφορά της, δίνει το δικαίωμα της συμμετοχής και της προσφοράς σε χιλιάδες παιδιά, το μέλλον αυτού του τόπου, προσφέροντας τους το ερέθισμα για να κατανοήσουν καλύτερα τις Ολυμπιακές Αξίες, όπως η ειρήνη, η φιλία, η αριστεία, το ευ αγωνίζεσθαι, η συναδέλφωση των λαών.»

© KOUROS INTEGRATED SIGN SYSTEMS 2009